Algebäck Groups logotyp

OM OSS

Vi är ett mindre och relationsstarkt företag som fokuserar på ledningssystem, utbildningar och verksamhetskonsult. Vårt fokus är att ha en nära och stark relation till våra kunder och på ett så bra sätt som möjligt både identifiera och uppfylla behov och önskningar.


Företaget och dess idé har vuxit fram över tid då Camilla efter en del erfarenhet insåg att det fanns stor efterfrågan på just de här tjänsterna.

Det finns ett stort behov bland mängder med företag att genomföra diverse utbildningar och certifiera både sin personal och verksamhet.

Det finns idag många som erbjuder detta men få som hjälper till att samordna allt runtomkring och ge en minnesvärd helhetsupplevelse - det är där vi vill kommer in i bilden!


Efterhand nådde vi även insikten över hur viktigt det är med ett bra och enkelt ledningssystem där man som företag kan samla all nödvändig och användbar information - för sin anställda personal såväl som för ledningsgruppen. Med detta i åtanke valde vi att utveckla grunden till ett nytt och användarvänligt ledningsysstem; CAPA. En digital produkt som vi nu med full kraft fortsätter att utveckla och specialisera efter våra kunders främsta behov & önskningar.